Saturday, November 20, 2010

Panduan Cara Sukses Menjalankan Bisnis SFI

* KLIK DI SINI untuk mengisi borang pendaftaran!

 
* Anda akan diminta untuk mengesahkan pendaftaran melalui link khusus yang dikirimkan ke email pendaftaran anda. Anda boleh mengikuti petunjuk tersebut atau melewatinya saja terlebih dahulu, dalam erti anda menunda pengesahan e-mel untuk melangkah ke tahap berikutnya dengan mengklik butang "Proceed To Home Page".

* Setelah anda melakukan verifikasi pendaftaran, sila login ke akaun anda, ( http://www.sfimg.com ) Baca SFI Basic untuk lebih memahami bisnis baru anda ( SFI )

* Langkah terpenting paling awal perlu anda lakukan ialah untuk melengkapkan " My To-Do List " yang juga terletak pada HOME Affiliate Centre anda ( http://www.sfimg.com) dan  mengisi borang yang ada di SINI. Pada halaman ini anda harus dapat mengisi borang yang disediakan dalam waktu kurang dari 45 minit, jika anda kesulitan memahami bahasanya sila bawa kamus saja demi kelancaran anda atau anda boleh menggunakan kemudahan kamus online di www.kamus.net. Jika ada satu saja yang tidak di isi, anda tidak akan lulus sebagai Full Access Affiliate

* Selain anda meengkapkan " My To-Do List " anda, anda juga boleh menambah VP points dengan mengikuti langkah-langkah yang terdapat di SINI

* Untuk mengasah pengetahuan anda, silahkan anda login dulu ke akaun anda kemudian klik "Training ".


Ada pelbagai cara untuk menerima komisyen dari SFI, melalui Check, PayPal atau SFI Cash Card (ATM Card). Kad ATM SFI Cash Card ini akan diberikan kepada anda jika komisen anda dari SFI sudah mencapai $ 20. Dengan kad ATM tersebut anda boleh mengambil yuran SFI dari seluruh mesin ATM di dunia yang menggunakan logo MasterCard. Kad ATM ini pun ternyata juga boleh digunakan untuk pengesahan akaun anda di PayPal tanpa perlu kad kredit lagi dan prosesnya hanya dalam beberapa minit sahaja :)

No comments:

Post a Comment